Door een goede dagelijkse huidverzorging voelt uw huid beter aan en ziet uw huid er weer gezond uit. Bovendien weet u hoe u uw huid in goede conditie houdt.

 

Een acnehuid kan vochtarm, gevoelig, vet en/of onzuiver zijn. Dit vraagt om een specifieke verzorging.

 

Maar hoe verzorg je zo’n huid? Welke producten zijn geschikt voor mijn huid? Op deze vragen krijgt u een antwoord tijdens het huidadvies.

 

Allereerst wordt de huid geïnspecteerd. Er wordt gekeken naar de conditie van de huid, het huidtype en naar de oorzaak van de eventuele huidklachten.
Vervolgens wordt een persoonlijk huidverzorgingsadvies gegeven. Wat kunt u beter niet doen en wat juist wel? Vaak zijn het eenvoudige veranderingen in verzorging, waardoor de conditie van de huid verbetert.

 

Ook hoort u welke huidverzorgingsproducten geschikt zijn voor uw huid. Een goed huidverzorgingsproduct bevat precies die werkzame stoffen die nodig zijn om uw huid in goede conditie te krijgen. Bij huid- en oedeemtherapie Deurne wordt gebruik gemaakt van de producten van het merk Paula’s Choice. Deze producten bevatten geen geur en kleurstoffen. Daarnaast zijn de werkzame stoffen zorgvuldig samengesteld en wetenschappelijk onderbouwd.

 

Bent u al bekend met de producten van Paula’s Choice? Dan kunt u zo ook direct bestellen via onderstaande link.

Online bestellen? Klik hier

paulas_choice_logo_jpg
paulas-choice